Amerikaanse brunch

Vrijdag 30 maart 2012

Nog steeds een topper!

Om 10u30 verwelkomen wij u met een sprankelend aperitief, een glas Méthode Traditionelle, aan tafel.

Aansluitend openen wij voor u het uitgebreid ontbijtbuffet met verschillende eierbereidingen, diverse broodsoorten, croissants, chocoladekoeken, muësli, yoghurt,… verse vruchtensappen, koffie en thee.

Daarna stellen wij u (bijvoorbeeld) volgende buffetten voor:

Koud Buffet

Carpaccio van Fjordforel met basilicumolie
Terrine van rivierpaling en nieroogkreeftjes
Cocktail van krab
met yoghurt en koriander
Geconfijte kerstomaatjes, artisjokken, aubergines
met ansjovis

Carpaccio van ossenhaas
met truffelpanade
“Jambon Persillé
met verschillende soorten mosterd
Aspic van hoevekip en gerookte ganzenlever
met geconfijte kumquats
Aardappelsalade met ossenstaart
Zilveruitjes en mimosa van ei

Soep

Licht gebonden soep van postelein
met Venusschelpen

Warm Buffet

Filet van dorade
verfijnd met limoen

Gebraiseerd lamsboutje met pesto
en gegrilde aubergines

met aangepaste aardappel- en groentengarnituren

Dessertbuffet

Milkshake van banaan met cacao
Chocoladegebak met advocaat
Crème Brûlée met sinaasappelzestes
Tiramisu
Geflambeerde aardbeien met flensjes en vanilleroomijs

Prijzen:

Voor kinderen vanaf 1 jaar rekenen wij € 3.25 per levensjaar tot 15 jaar (inclusief frisdranken en mineraalwaters).

Voor info en reserveringen bel vandaag nog naar onze receptiemedewerksters +32 89 35 58 28

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...