Menukaart Corneille

MENU

Tartaar van haring
met gemarineerde rammenas

of

Carpaccio van kalf
met gegrilde paprika en feta

-

Zeebaars
met Venusschelpen, gepofte kerstomaatjes
en lintpasta

of

Eendenborst
met rabarber, sugarsnaps en polentakroketjes

-

Javanais van aardbeien
met ivoorroomijs

(geldig tot 30 juni 2017)
2 gangenmenu met mokka
Wijnarrangement
€ 32,50
€ 15,00
3 gangenmenu
Wijnarrangement
€ 38,00
€ 18,00
4 gangenmenu
Wijnarrangement
€ 50,00
€ 28,00
Assortiment van artisanale kazen i.p.v. dessert
Supplement assortiment van artisanale kazen
€ 7,00
€ 14,00

Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten, gelieve dit te melden.
Onze medewerkers zijn op de hoogte van allergische bestanddelen in bovengenoemde gerechten.
Menu's worden enkel per tafel geserveerd.
Prijzen zijn inclusief dienst en btw.

VOORGERECHTEN

Tartaar van haring met gemarineerde rammenas € 20,00
Gravadlax van Schotse zalm met asperges € 19,00
Kreeft met groentenmacedoine en kruidenroom € 30,00
Carpaccio van kalf met gegrilde paprika en feta € 20,00
Zacht vergaarde varkenswang met raapjes en soja € 19,00

HOOFDGERECHTEN

Zeebaars met Venusschelpen, gepofte kerstomaatjes en lintpasta € 34,00
Reuze gamba’s met look, sjalotten en risotto € 34,00
Kreeft met groentenmacedoine en kruidenroom € 54,00
Eendenborst met rabarber, sugarsnaps en polentakroketjes € 29,00
Entrecôte “Bordelaise” met gepofte sjalot en handgesneden frieten € 30,00

DESSERTS

Assortiment van artisanale kazen € 17,00
"Dame Blanche" € 9,50
Javanais van aardbeien met ivoorroomijs € 11,00
Panna cotta van vanille met yoghurtsorbet en compote van rabarber € 11,00

 

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...