Menukaart Corneille

MENU

Koningskrab
met grijze garnalen en appelgelei

of

Kroketjes van kalfszwezerik
met aardappelsalade en mayonaise van waterkers

-

Gegrilde tonijn
met couscous en gewokte zomergroenten

of

Rib eye
met “pommes pont neuf” en Provençaalse saus

-

Zanddeegtaartje
met lemon curd, bosvruchten en sorbet van yoghurt

(geldig tot 31 augustus 2017)
2 gangenmenu met mokka
Wijnarrangement
€ 32,50
€ 15,00
3 gangenmenu
Wijnarrangement
€ 38,00
€ 18,00
4 gangenmenu
Wijnarrangement
€ 50,00
€ 28,00
Assortiment van artisanale kazen i.p.v. dessert
Supplement assortiment van artisanale kazen
€ 7,00
€ 14,00

Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten, gelieve dit te melden.
Onze medewerkers zijn op de hoogte van allergische bestanddelen in bovengenoemde gerechten.
Menu's worden enkel per tafel geserveerd.
Prijzen zijn inclusief dienst en btw.

VOORGERECHTEN

Koningskrab met grijze garnalen en appelgelei € 22,00
Gravadlax van Schotse zalm met groene asperges € 19,00
Kreeft met groentenmacedoine en kruidenroom € 30,00
Paupiette van kwartel, lauwwarme brioche met chutney van appel en mango € 20,00
Kroketjes van kalfszwezerik met aardappelsalade en mayonaise van waterkers € 22,00

HOOFDGERECHTEN

Gegrilde tonijn met couscous en gewokte zomergroenten € 32,00
Reuze gamba’s met look, sjalotten en risotto € 34,00
Kreeft met groentenmacedoine en kruidenroom € 54,00
Rib eye met “pommes pont neuf” en Provençaalse saus € 32,00
Entrecôte “Bordelaise” met gepofte sjalot en handgesneden frieten € 30,00

DESSERTS

Assortiment van artisanale kazen € 17,00
"Dame Blanche" € 9,50
Zanddeegtaartje met lemon curd, bosvruchten en sorbet van yoghurt € 13,00
Pain perdu met gemarineerde ananas en roomijs van gezouten karamel € 13,00

 

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...