Menukaart Corneille

MENU

Schotse zalm
met​ ​aardappel, rode biet en dille

of

Gelakt buikspek
met​ ​soja, pompoen en pickles

-

Kabeljauw
met​ ​peterseliewortel, shiitake en beurre noisette

of

Duif "Anjou"
met​ ​savooikool, paddenstoelen en mosterd

-

Ananas
met​ ​bittere chocolade en amandelkoekje

(geldig tot en met 10 maart 2018)
3 gangenmenu
Wijnarrangement
€ 37,00
€ 18,00
4 gangenmenu
Wijnarrangement
€ 50,00
€ 28,00
Assortiment van artisanale kazen i.p.v. dessert
Supplement assortiment van artisanale kazen
€ 9,00
€ 16,00

Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten, gelieve dit te melden.
Onze medewerkers zijn op de hoogte van allergische bestanddelen in bovengenoemde gerechten.
Menu's worden enkel per tafel geserveerd.
Prijzen zijn inclusief dienst en btw.

VOORGERECHTEN

Schotse zalm met aardappel, rode biet en dille € 22,00
Thaïse kokossoep, "Tom kha kai" met schelpjes € 16,50
Gepocheerd hoeve-ei met bouillonaardappel en grijze garnalen € 24,00
Gelakt buikspek met soja, pompoen en pickles € 19,00
Terrine van ganzenlever met chutney van appel en rozijnen en lauwwarme brioche € 22,00

HOOFDGERECHTEN

Sint-jakobsvruchten met risotto van bospaddenstoelen € 34,00
Kabeljauw met peterseliewortel, shittake en beurre noisette € 32,00
Kwarteltje met romige linzen, pastinaak en Madeira € 28,00
Duif "Anjou" met savooikool, paddenstoelen en mosterd € 34,00
Tournedos van ossenhaas met gorgonzola, gepofte sjalot en gekonfijte roseval-aardappel € 34,00

DESSERTS

Assortiment van artisanale kazen € 18,00
"Dame Blanche" € 11,00
Ananas met bittere chocolade en amandelkoekje € 13,00
Mascarpone met chocoladecrumble, passievrucht en yoghurt € 13,00

 

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...