De prachtige Paasdagen

Van 19 april t/m 22 april

Feestelijke Paasbrunch

Zondag 21 april & maandag 22 april

Vanaf 12u00 verwelkomen wij u met overheerlijke koude- en warme gerechten in buffetvorm, een soep en een grandioos dessertbuffet.

Voor de kinderen heeft de Paashaas ook dit jaar een leuke verrassing in petto.

Begeleide animatie voor de kinderen:

  • Springkasteel
  • Kindergrime en glittertattoo’s
  • Ballonnenclown
  • XL-games

Prijs:
€ 60,00 excl. dranken
€ 92,00 incl. aperitief, aangepaste wijnen, waters, frisdranken en mokka
Voor de kinderen rekenen wij € 4,00 per levensjaar (t/m 15 jaar) incl. dranken

Reservatie gewenst

Reserveer nu

Verrukkelijk Paasdiner

Van 19 april t/m 22 april

Vanaf 19u00 serveren wij op deze Paasdagen
ons Paasmenu in restaurant Corneille

MENU

Tonijn
met sesam, komkommer
en zoetzure groentjes

Rouget barbet
“Paëlla style”

Kalf junior beef
met asperges, doperwten, peultjes
en polenta

Moelleux van chocolade
met roomijs van passievrucht

Prijs: € 65,00 exclusief dranken

Reservatie gewenst

Reserveer nu

Paasarrangement

Van 19 april t/m 22 april

Combineer gastronomie met de natuurbeleving van het Nationaal Park Hoge Kempen.

Wij laten u graag genieten van:

  • 1 x champagne-aperitief Gosset brut
  • 1 x 4-gangen Paasmenu in restaurant Corneille
  • 1 x overnachting
  • 1 x uitgebreid champagne-ontbijt

€ 148,00 p.p. excl. dranken (*)
op basis van een tweepersoonskamer

* city tax: € 4,50 p.p.p.n.

Indien u tijdens deze Paasperiode (19 april tot en met 22 april) dineert in restaurant Corneille of op Paaszondag luncht in restaurant De Kristalijn, rekenen wij voor uw overnachting slechts € 125,00 (*) voor een tweepersoonskamer inclusief uitgebreid ontbijtbuffet met champagne.

Van Paasmaandag 22 april op 23 april bieden wij u een tweepersoonskamer aan voor de prijs van € 105,00 (*) inclusief uitgebreid ontbijtbuffet.

Inclusief uw verblijf:

Reserveer nu

Paaslunch & Paasdiner in Restaurant De Kristalijn

Zondag 21 april

Voor deze hoogdag verwennen Executive Chef Koen Somers en Chef kok Donaat Barzeele u graag tijdens de lunch en diner met een exquise 5-gangenmenu.

MENU

Zeeduivel
koolrabi, finger lime en algen

Wilde zeebaars
raap, ui en bieslook

Langoustine
Lardo, mango en garam marsala

Lams
girollen, asperges en mierikswortel

Pompelmoes
geitenyoghurt, venkel en pistache

Prijs: € 95,00 excl. dranken

Voor de lunch ontvangen wij u tussen 12u00 en 12u45
en voor het diner vanaf 19u00
Reservatie gewenst.

Reserveer nu

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...