Moonstone into the Wild
Dit najaar nodigen wij je uit voor een culinaire reis door het wildseizoen.
Op 21, 22 en 23 november serveert onze chef Sander Roos een verfijnd 4-gangen wildmenu aan inclusief amuses, een signatuurcocktail van onze mixoloog en afsluitend koffie of thee.
Amuses
****
Terrine van haas
Duindoornbes - brioche - bio foie gras
***
Roodpootpatrijs
Hete bliksem - jus van mosterd - vanille druifjes
****
Herten rug
Rode kool - wild jus - truffel kroketje - pastinaak
***
Warme appel crumble
Tahiti vanille roomijs - Apfelkorn - boerenjongens
Laat je verrassen door pure smaken, seizoensgebonden ingrediënten en een vleugje culinaire magie.
Reserveren voor enkel diner kan via:
Info@stiemerheide.be
0032(0)89.35.58.28
Of via onderstaande link:
Prijs:
€ 100,00 per persoon, inclusief aperitief en koffie of thee


