Babyborrel Beringen

Prachtig Babyborrel bij Beringen

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk babyborrel bij Beringen

Als u een babyborrel wilt organiseren in de mooie omgeving van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in evenementen als babyborrels heeft Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw babyborrel een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Beringen, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw babyborrel tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een babyborrel) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een babyborrel in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Beringen en omstreken, met een groot terras met zicht op de omliggende natuur, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn onderdelen voor succesvolle babyborrels. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met babyborrels in de buurt van Beringen en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een babyborrel in stijl bij Beringen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een babyborrel. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste babyborrels in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

De perfecte babyborrel op maat dankzij de goede communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde babyborrels. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een babyborrel. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event bij Beringen! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...