Babyborrel Bocholt

Prachtig Babyborrel bij Bocholt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch babyborrel bij Bocholt

Als u een babyborrel wilt organiseren in de buurt van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als babyborrels heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw babyborrel een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende locatie omgeven door groen en natuur bij Bocholt, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw babyborrel vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een babyborrel) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een babyborrel in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bocholt en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op het omliggende groen, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn elementen voor succesvolle babyborrels. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met babyborrels in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een babyborrel in stijl bij Bocholt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een babyborrel. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Bocholt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste babyborrels in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

Het volmaakste babyborrel op maat dankzij de goede communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische babyborrels. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een babyborrel. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk evenement bij Bocholt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...