Babyborrel Bree

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk babyborrel bij Bree

Als u een babyborrel wilt houden in de mooie omgeving van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als babyborrels heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw babyborrel een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende locatie omgeven door een oase van groen bij Bree, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw babyborrel vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een babyborrel) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een babyborrel in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Bree en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn ingrediënten voor succesvolle babyborrels. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met babyborrels in de buurt van Bree en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een babyborrel in stijl bij Bree

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een babyborrel. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Bree en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste babyborrels in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

Het volmaakte babyborrel op maat dankzij de sterke communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige babyborrels. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een babyborrel. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement bij Bree! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...