Babyborrel Eindhoven

Uniek Babyborrel nabij Eindhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk babyborrel bij Eindhoven

Als u een babyborrel wilt plannen in de buurt van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op evenementen zoals babyborrels verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw babyborrel een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Eindhoven, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw babyborrel tot in de puntjes uit te werken, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een babyborrel) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een babyborrel in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Eindhoven en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle babyborrels. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met babyborrels in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een babyborrel in stijl bij Eindhoven

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een babyborrel. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Eindhoven en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste babyborrels in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

De perfecte babyborrel op maat dankzij de goede communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde babyborrels. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een babyborrel. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event in de buurt van Eindhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...