Babyborrel Genk

Prachtig Babyborrel nabij Genk

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk babyborrel bij Genk

Als u een babyborrel wilt plannen in de mooie omgeving van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals babyborrels verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw babyborrel een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Genk, een enthousiast team dat alles voorziet om uw babyborrel op en top toen doen verlopen, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een babyborrel) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een babyborrel in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Genk en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn ingrediënten voor succesvolle babyborrels. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met babyborrels in de buurt van Genk en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een babyborrel in stijl bij Genk

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een babyborrel. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Genk en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste babyborrels in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

De ideale babyborrel op maat dankzij de sterke communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische babyborrels. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een babyborrel. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement bij Genk! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...