Babyborrel Hasselt

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk babyborrel bij Hasselt

Als u een babyborrel wilt plannen in de buurt van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals babyborrels verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw babyborrel een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Hasselt, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw babyborrel tot in de puntjes uit te werken, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een babyborrel) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een babyborrel in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Hasselt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn aspecten voor succesvolle babyborrels. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met babyborrels in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een babyborrel in stijl bij Hasselt

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een babyborrel. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Hasselt en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste babyborrels in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

Het volmaakste babyborrel op maat dankzij de goede communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde babyborrels. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een babyborrel. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event bij Hasselt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...