Babyborrel Houthalen-Helchteren

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk babyborrel bij Houthalen-Helchteren

Als u een babyborrel wilt geven in de mooie omgeving van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als babyborrels verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw babyborrel een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie plek omsingeld door groen en natuur bij Houthalen-Helchteren, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw babyborrel tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een babyborrel) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een babyborrel in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn elementen voor succesvolle babyborrels. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met babyborrels in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een babyborrel in stijl bij Houthalen-Helchteren

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een babyborrel. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Beroemd in Houthalen-Helchteren en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste babyborrels in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

De ideale babyborrel op maat dankzij de sterke communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische babyborrels. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen snel te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een babyborrel. Wanneer u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk event in de buurt van Houthalen-Helchteren! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...