Babyborrel Kinrooi

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch babyborrel bij Kinrooi

Als u een babyborrel wilt houden in de buurt van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op evenementen zoals babyborrels verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw babyborrel een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende plek omgeven door groen en natuur bij Kinrooi, een enthousiast team dat alles voorziet om uw babyborrel tot in de puntjes uit te werken, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een babyborrel) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een babyborrel in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Kinrooi en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn ingrediënten voor succesvolle babyborrels. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met babyborrels in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een babyborrel in stijl bij Kinrooi

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een babyborrel. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Kinrooi en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste babyborrels in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

De ideale babyborrel op maat dankzij de bedreven communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische babyborrels. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een babyborrel. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement bij Kinrooi! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...