Babyborrel Limburg

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch babyborrel bij Limburg

Als u een babyborrel wilt geven in de buurt van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals babyborrels verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw babyborrel een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie plek omgeven door een oase van groen bij Limburg, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw babyborrel tot in de puntjes uit te werken, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een babyborrel) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een babyborrel in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Limburg en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn elementen voor succesvolle babyborrels. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met babyborrels in de buurt van Limburg en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een babyborrel in stijl bij Limburg

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een babyborrel. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Limburg en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste babyborrels in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

Het volmaakste babyborrel op maat dankzij de goede communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde babyborrels. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen snel te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een babyborrel. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event in de buurt van Limburg! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...