Babyborrel Lommel

Mooi Babyborrel bij Lommel

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch babyborrel bij Lommel

Als u een babyborrel wilt organiseren in de omgeving van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals babyborrels verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw babyborrel een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Lommel, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw babyborrel tot in de puntjes uit te werken, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een babyborrel) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een babyborrel in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Lommel en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitzicht op het omliggende groen, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn elementen voor succesvolle babyborrels. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met babyborrels in de buurt van Lommel en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een babyborrel in stijl bij Lommel

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een babyborrel. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Lommel en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste babyborrels in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

De ideale babyborrel op maat dankzij de bedreven communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige babyborrels. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een babyborrel. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk evenement in de buurt van Lommel! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...