Babyborrel Maaseik

Prachtig Babyborrel bij Maaseik

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch babyborrel bij Maaseik

Als u een babyborrel wilt houden in de buurt van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in onder andere evenementen zoals babyborrels biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw babyborrel een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door een oase van groen bij Maaseik, een superenthousiast team dat alles in het werk stelt om uw babyborrel tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een babyborrel) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een babyborrel in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Maaseik en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op de omliggende natuur, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn aspecten voor succesvolle babyborrels. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met babyborrels in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een babyborrel in stijl bij Maaseik

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een babyborrel. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Maaseik en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste babyborrels in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

De perfecte babyborrel op maat dankzij de goede communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde babyborrels. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een babyborrel. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event in de buurt van Maaseik! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...