Babyborrel Maasmechelen

Leuk Babyborrel nabij Maasmechelen

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch babyborrel bij Maasmechelen

Als u een babyborrel wilt geven in de mooie omgeving van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals babyborrels presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw babyborrel een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Maasmechelen, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw babyborrel vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een babyborrel) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een babyborrel in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Maasmechelen en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op de omliggende natuur, reiken u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn elementen voor succesvolle babyborrels. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met babyborrels in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een babyborrel in stijl bij Maasmechelen

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een babyborrel. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Maasmechelen en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste babyborrels in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

Het beste babyborrel op maat dankzij de bedreven communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde babyborrels. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een babyborrel. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Maasmechelen! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...