Babyborrel Neerpelt

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch babyborrel bij Neerpelt

Als u een babyborrel wilt geven in de mooie omgeving van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals babyborrels heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw babyborrel een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Neerpelt, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw babyborrel vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een babyborrel) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een babyborrel in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Neerpelt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn aspecten voor succesvolle babyborrels. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met babyborrels in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een babyborrel in stijl bij Neerpelt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een babyborrel. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Neerpelt en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste babyborrels in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

Het beste babyborrel op maat dankzij de goede communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde babyborrels. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een babyborrel. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement bij Neerpelt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...