Babyborrel Opglabbeek

Fantastisch Babyborrel nabij Opglabbeek

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk babyborrel bij Opglabbeek

Als u een babyborrel wilt geven in de omgeving van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als babyborrels biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw babyborrel een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende plek omsingeld door groen en natuur bij Opglabbeek, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw babyborrel tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een babyborrel) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een babyborrel in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Opglabbeek en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op het omliggende groen, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn aspecten voor succesvolle babyborrels. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met babyborrels in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een babyborrel in stijl bij Opglabbeek

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een babyborrel. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Opglabbeek en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste babyborrels in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

Het beste babyborrel op maat dankzij de sterke communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde babyborrels. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een babyborrel. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event in de buurt van Opglabbeek! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...