Babyborrel Peer

Prachtig Babyborrel nabij Peer

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk babyborrel bij Peer

Als u een babyborrel wilt plannen in de mooie omgeving van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op evenementen zoals babyborrels heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw babyborrel een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Peer, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw babyborrel tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een babyborrel) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een babyborrel in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Peer en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle babyborrels. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met babyborrels in de buurt van Peer en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een babyborrel in stijl bij Peer

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een babyborrel. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Peer en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste babyborrels in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

De perfecte babyborrel op maat dankzij de sterke communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige babyborrels. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een babyborrel. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement bij Peer! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...