Babyborrel Roermond

Leuk Babyborrel nabij Roermond

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk babyborrel bij Roermond

Als u een babyborrel wilt plannen in de omgeving van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op events zoals babyborrels heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw babyborrel een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale locatie omsingeld door groen en natuur bij Roermond, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw babyborrel op en top toen doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een babyborrel) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een babyborrel in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Roermond en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle babyborrels. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met babyborrels in de buurt van Roermond en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een babyborrel in stijl bij Roermond

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een babyborrel. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Roermond en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste babyborrels in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

Het volmaakte babyborrel op maat dankzij de bedreven communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige babyborrels. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto eenvoudig te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een babyborrel. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement in de buurt van Roermond! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...