Babyborrel Valkenswaard

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch babyborrel bij Valkenswaard

Als u een babyborrel wilt geven in de mooie omgeving van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als babyborrels biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw babyborrel een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale ligging omgeven door een oase van groen bij Valkenswaard, een gemotiveerd team dat alles doet om uw babyborrel vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een babyborrel) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een babyborrel in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Valkenswaard en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn elementen voor succesvolle babyborrels. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met babyborrels in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een babyborrel in stijl bij Valkenswaard

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een babyborrel. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Beroemd in Valkenswaard en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste babyborrels in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

Het beste babyborrel op maat dankzij de sterke communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige babyborrels. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een babyborrel. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement bij Valkenswaard! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...