Babyborrel Weert

Prachtig Babyborrel bij Weert

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch babyborrel bij Weert

Als u een babyborrel wilt geven in de mooie omgeving van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op events zoals babyborrels presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw babyborrel een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Weert, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw babyborrel tot in de puntjes uit te werken, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een babyborrel) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een babyborrel in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Weert en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op de omliggende natuur, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn onderdelen voor succesvolle babyborrels. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met babyborrels in de buurt van Weert en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een babyborrel in stijl bij Weert

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een babyborrel. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Weert en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste babyborrels in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

Het volmaakste babyborrel op maat dankzij de sterke communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde babyborrels. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een babyborrel. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event in de buurt van Weert! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...