Babyborrel Zonhoven

Uniek Babyborrel bij Zonhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk babyborrel bij Zonhoven

Als u een babyborrel wilt organiseren in de buurt van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in onder andere evenementen zoals babyborrels heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw babyborrel een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende ligging omgeven door een oase van groen bij Zonhoven, een enthousiast team dat alles voorziet om uw babyborrel op en top toen doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een babyborrel) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een babyborrel in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Zonhoven en omstreken, met een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw babyborrel. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn ingrediënten voor succesvolle babyborrels. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met babyborrels in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een babyborrel in stijl bij Zonhoven

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een babyborrel. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Zonhoven en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste babyborrels in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

Het volmaakte babyborrel op maat dankzij de goede communicatie

babyborrels in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde babyborrels. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een babyborrel. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een babyborrel in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Zonhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...