Bedrijfsevenement Beringen

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bedrijfsevenement bij Beringen

Als u een bedrijfsevenement wilt plannen in de omgeving van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals bedrijfsevenementen verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw bedrijfsevenement een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Beringen, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw bedrijfsevenement tot in de puntjes uit te werken, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een bedrijfsevenement) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bedrijfsevenement in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Beringen en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn ingrediënten voor succesvolle bedrijfsevenementen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Beringen en een overnachting in ons gezellige hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bedrijfsevenement in stijl bij Beringen

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een bedrijfsevenement. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

De ideale bedrijfsevenement op maat dankzij de bedreven communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische bedrijfsevenementen. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een bedrijfsevenement. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement in de buurt van Beringen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...