Bedrijfsevenement Bocholt

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bedrijfsevenement bij Bocholt

Als u een bedrijfsevenement wilt houden in de mooie omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals bedrijfsevenementen heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw bedrijfsevenement een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Bocholt, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw bedrijfsevenement tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsevenement) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een bedrijfsevenement in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Bocholt en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op het omliggende groen, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn aspecten voor succesvolle bedrijfsevenementen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een bedrijfsevenement in stijl bij Bocholt

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het realiseren van een bedrijfsevenement. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Bocholt en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

De perfecte bedrijfsevenement op maat dankzij de duidelijke communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bedrijfsevenementen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een bedrijfsevenement. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event in de buurt van Bocholt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...