Bedrijfsevenement Bree

Mooi Bedrijfsevenement nabij Bree

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bedrijfsevenement bij Bree

Als u een bedrijfsevenement wilt plannen in de mooie omgeving van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Toegespitst op evenementen zoals bedrijfsevenementen biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw bedrijfsevenement een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige plek omgeven door groen en natuur bij Bree, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw bedrijfsevenement tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een bedrijfsevenement) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een bedrijfsevenement in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Bree en omstreken, met een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle bedrijfsevenementen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Bree en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een bedrijfsevenement in stijl bij Bree

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een bedrijfsevenement. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Bree en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

Het beste bedrijfsevenement op maat dankzij de sterke communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bedrijfsevenementen. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een bedrijfsevenement. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement bij Bree! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...