Bedrijfsevenement Eindhoven

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsevenement bij Eindhoven

Als u een bedrijfsevenement wilt geven in de mooie omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals bedrijfsevenementen presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw bedrijfsevenement een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende locatie omsingeld door groen en natuur bij Eindhoven, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw bedrijfsevenement op en top toen doen verlopen, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een bedrijfsevenement) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een bedrijfsevenement in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Eindhoven en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitzicht op de omliggende natuur, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn aspecten voor succesvolle bedrijfsevenementen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bedrijfsevenement in stijl bij Eindhoven

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een bedrijfsevenement. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Eindhoven en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

Het volmaakste bedrijfsevenement op maat dankzij de sterke communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige bedrijfsevenementen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een bedrijfsevenement. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk evenement bij Eindhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...