Bedrijfsevenement Genk

Uniek Bedrijfsevenement bij Genk

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsevenement bij Genk

Als u een bedrijfsevenement wilt houden in de buurt van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals bedrijfsevenementen heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw bedrijfsevenement een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Genk, een enthousiast team dat alles voorziet om uw bedrijfsevenement tot in de puntjes uit te werken, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsevenement) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een bedrijfsevenement in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Genk en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn elementen voor succesvolle bedrijfsevenementen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Genk en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een bedrijfsevenement in stijl bij Genk

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een bedrijfsevenement. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Genk en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

Het beste bedrijfsevenement op maat dankzij de sterke communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde bedrijfsevenementen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een bedrijfsevenement. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event in de buurt van Genk! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...