Bedrijfsevenement Hasselt

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bedrijfsevenement bij Hasselt

Als u een bedrijfsevenement wilt houden in de omgeving van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als bedrijfsevenementen biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw bedrijfsevenement een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende ligging omgeven door groen en natuur bij Hasselt, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw bedrijfsevenement op en top toen doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsevenement) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een bedrijfsevenement in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Hasselt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn ingrediënten voor succesvolle bedrijfsevenementen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bedrijfsevenement in stijl bij Hasselt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een bedrijfsevenement. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Hasselt en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

Het volmaakte bedrijfsevenement op maat dankzij de sterke communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige bedrijfsevenementen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een bedrijfsevenement. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Hasselt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...