Bedrijfsevenement Houthalen-Helchteren

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsevenement bij Houthalen-Helchteren

Als u een bedrijfsevenement wilt organiseren in de buurt van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op events zoals bedrijfsevenementen heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw bedrijfsevenement een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Houthalen-Helchteren, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw bedrijfsevenement tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsevenement) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een bedrijfsevenement in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Houthalen-Helchteren en omstreken, met een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle bedrijfsevenementen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bedrijfsevenement in stijl bij Houthalen-Helchteren

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een bedrijfsevenement. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

De ideale bedrijfsevenement op maat dankzij de sterke communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische bedrijfsevenementen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een bedrijfsevenement. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement bij Houthalen-Helchteren! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...