Bedrijfsevenement Kinrooi

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bedrijfsevenement bij Kinrooi

Als u een bedrijfsevenement wilt geven in de omgeving van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals bedrijfsevenementen verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw bedrijfsevenement een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Kinrooi, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw bedrijfsevenement tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsevenement) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een bedrijfsevenement in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Kinrooi en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn elementen voor succesvolle bedrijfsevenementen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een bedrijfsevenement in stijl bij Kinrooi

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een bedrijfsevenement. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Kinrooi en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Kortom, de beste drankjes en hapjes voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

Het volmaakste bedrijfsevenement op maat dankzij de duidelijke communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bedrijfsevenementen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een bedrijfsevenement. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement bij Kinrooi! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...