Bedrijfsevenement Limburg

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsevenement bij Limburg

Als u een bedrijfsevenement wilt geven in de buurt van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als bedrijfsevenementen biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw bedrijfsevenement een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie ligging omgeven door groen en natuur bij Limburg, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw bedrijfsevenement op en top toen doen verlopen, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsevenement) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een bedrijfsevenement in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Limburg en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn aspecten voor succesvolle bedrijfsevenementen. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Limburg en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een bedrijfsevenement in stijl bij Limburg

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het tot stand brengen van een bedrijfsevenement. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Limburg en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

De perfecte bedrijfsevenement op maat dankzij de sterke communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige bedrijfsevenementen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een bedrijfsevenement. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event bij Limburg! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...