Bedrijfsevenement Lommel

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bedrijfsevenement bij Lommel

Als u een bedrijfsevenement wilt plannen in de omgeving van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals bedrijfsevenementen biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw bedrijfsevenement een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Lommel, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw bedrijfsevenement op en top toen doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een bedrijfsevenement) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een bedrijfsevenement in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Lommel en omstreken, met een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, reiken u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn ingrediënten voor succesvolle bedrijfsevenementen. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Lommel en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bedrijfsevenement in stijl bij Lommel

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een bedrijfsevenement. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Lommel en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

De perfecte bedrijfsevenement op maat dankzij de bedreven communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bedrijfsevenementen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een bedrijfsevenement. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event in de buurt van Lommel! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...