Bedrijfsevenement Maaseik

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsevenement bij Maaseik

Als u een bedrijfsevenement wilt plannen in de buurt van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als bedrijfsevenementen biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw bedrijfsevenement een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige plek omgeven door een oase van groen bij Maaseik, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw bedrijfsevenement tot in de puntjes uit te werken, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een bedrijfsevenement) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bedrijfsevenement in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Maaseik en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn elementen voor succesvolle bedrijfsevenementen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bedrijfsevenement in stijl bij Maaseik

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een bedrijfsevenement. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Maaseik en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

De ideale bedrijfsevenement op maat dankzij de bedreven communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bedrijfsevenementen. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een bedrijfsevenement. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event bij Maaseik! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...