Bedrijfsevenement Maasmechelen

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bedrijfsevenement bij Maasmechelen

Als u een bedrijfsevenement wilt houden in de mooie omgeving van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals bedrijfsevenementen biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw bedrijfsevenement een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale plek omsingeld door groen en natuur bij Maasmechelen, een enthousiast team dat alles doet om uw bedrijfsevenement tot in de puntjes uit te werken, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een bedrijfsevenement) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een bedrijfsevenement in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Maasmechelen en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op het omliggende groen, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn onderdelen voor succesvolle bedrijfsevenementen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bedrijfsevenement in stijl bij Maasmechelen

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een bedrijfsevenement. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Maasmechelen en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

Het volmaakste bedrijfsevenement op maat dankzij de goede communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische bedrijfsevenementen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een bedrijfsevenement. Wanneer u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk event in de buurt van Maasmechelen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...