Bedrijfsevenement Neerpelt

Fantastisch Bedrijfsevenement bij Neerpelt

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bedrijfsevenement bij Neerpelt

Als u een bedrijfsevenement wilt houden in de buurt van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Toegespitst op events zoals bedrijfsevenementen verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw bedrijfsevenement een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Neerpelt, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw bedrijfsevenement op en top toen doen verlopen, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsevenement) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bedrijfsevenement in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Neerpelt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn aspecten voor succesvolle bedrijfsevenementen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een bedrijfsevenement in stijl bij Neerpelt

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een bedrijfsevenement. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Neerpelt en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

Het volmaakte bedrijfsevenement op maat dankzij de sterke communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige bedrijfsevenementen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen zeer vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een bedrijfsevenement. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk event bij Neerpelt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...