Bedrijfsevenement Opglabbeek

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsevenement bij Opglabbeek

Als u een bedrijfsevenement wilt geven in de buurt van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op events zoals bedrijfsevenementen presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw bedrijfsevenement een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Opglabbeek, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw bedrijfsevenement vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een bedrijfsevenement) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een bedrijfsevenement in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Opglabbeek en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn aspecten voor succesvolle bedrijfsevenementen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een bedrijfsevenement in stijl bij Opglabbeek

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een bedrijfsevenement. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Opglabbeek en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

Het beste bedrijfsevenement op maat dankzij de duidelijke communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische bedrijfsevenementen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een bedrijfsevenement. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event in de buurt van Opglabbeek! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...