Bedrijfsevenement Peer

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsevenement bij Peer

Als u een bedrijfsevenement wilt geven in de mooie omgeving van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in onder andere events zoals bedrijfsevenementen presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw bedrijfsevenement een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale ligging omgeven door een oase van groen bij Peer, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw bedrijfsevenement tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsevenement) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bedrijfsevenement in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Peer en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn ingrediënten voor succesvolle bedrijfsevenementen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Peer en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bedrijfsevenement in stijl bij Peer

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een bedrijfsevenement. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Peer en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

De perfecte bedrijfsevenement op maat dankzij de sterke communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bedrijfsevenementen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto goed te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een bedrijfsevenement. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event bij Peer! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...