Bedrijfsevenement Roermond

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bedrijfsevenement bij Roermond

Als u een bedrijfsevenement wilt plannen in de mooie omgeving van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals bedrijfsevenementen heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw bedrijfsevenement een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Roermond, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw bedrijfsevenement tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een bedrijfsevenement) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een bedrijfsevenement in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Roermond en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn aspecten voor succesvolle bedrijfsevenementen. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Roermond en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bedrijfsevenement in stijl bij Roermond

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een bedrijfsevenement. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Roermond en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

Het volmaakste bedrijfsevenement op maat dankzij de bedreven communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige bedrijfsevenementen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een bedrijfsevenement. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event bij Roermond! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...