Bedrijfsevenement Valkenswaard

Prachtig Bedrijfsevenement nabij Valkenswaard

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bedrijfsevenement bij Valkenswaard

Als u een bedrijfsevenement wilt plannen in de mooie omgeving van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals bedrijfsevenementen presenteert Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw bedrijfsevenement een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale ligging omgeven door groen en natuur bij Valkenswaard, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw bedrijfsevenement op en top toen doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsevenement) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bedrijfsevenement in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Valkenswaard en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn ingrediënten voor succesvolle bedrijfsevenementen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bedrijfsevenement in stijl bij Valkenswaard

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een bedrijfsevenement. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Valkenswaard en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

Het beste bedrijfsevenement op maat dankzij de duidelijke communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bedrijfsevenementen. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een bedrijfsevenement. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event bij Valkenswaard! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...