Bedrijfsevenement Weert

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsevenement bij Weert

Als u een bedrijfsevenement wilt houden in de buurt van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in onder andere events zoals bedrijfsevenementen heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw bedrijfsevenement een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende ligging omsingeld door groen en natuur bij Weert, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw bedrijfsevenement tot in de puntjes uit te werken, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsevenement) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bedrijfsevenement in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Weert en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn ingrediënten voor succesvolle bedrijfsevenementen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Weert en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bedrijfsevenement in stijl bij Weert

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een bedrijfsevenement. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Weert en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

De perfecte bedrijfsevenement op maat dankzij de bedreven communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische bedrijfsevenementen. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een bedrijfsevenement. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event in de buurt van Weert! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...