Bedrijfsevenement Zonhoven

Uniek Bedrijfsevenement bij Zonhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsevenement bij Zonhoven

Als u een bedrijfsevenement wilt geven in de buurt van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als bedrijfsevenementen heeft Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw bedrijfsevenement een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Zonhoven, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw bedrijfsevenement tot in de puntjes uit te werken, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een bedrijfsevenement) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bedrijfsevenement in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Zonhoven en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op de omliggende natuur, geven u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsevenement. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn elementen voor succesvolle bedrijfsevenementen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bedrijfsevenementen in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bedrijfsevenement in stijl bij Zonhoven

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een bedrijfsevenement. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Zonhoven en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste bedrijfsevenementen in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

Het volmaakte bedrijfsevenement op maat dankzij de duidelijke communicatie

bedrijfsevenementen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische bedrijfsevenementen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een bedrijfsevenement. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsevenement in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk evenement bij Zonhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...