Bedrijfsfeest Beringen

Prachtig Bedrijfsfeest bij Beringen

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bedrijfsfeest bij Beringen

Als u een bedrijfsfeest wilt plannen in de omgeving van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op events zoals bedrijfsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw bedrijfsfeest een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omsingeld door groen en natuur bij Beringen, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw bedrijfsfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een bedrijfsfeest in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Beringen en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op op de bosrijke omgeving, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn onderdelen voor succesvolle bedrijfsfeesten. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Beringen en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bedrijfsfeest in stijl bij Beringen

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een bedrijfsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Beringen en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

Het volmaakte bedrijfsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bedrijfsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen gemakkelijk te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een bedrijfsfeest. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement in de buurt van Beringen! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...