Bedrijfsfeest Bocholt

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Bocholt

Als u een bedrijfsfeest wilt geven in de mooie omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals bedrijfsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw bedrijfsfeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende ligging omsingeld door groen en natuur bij Bocholt, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw bedrijfsfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een bedrijfsfeest in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bocholt en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn aspecten voor succesvolle bedrijfsfeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een bedrijfsfeest in stijl bij Bocholt

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een bedrijfsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Bocholt en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

Het volmaakte bedrijfsfeest op maat dankzij de goede communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige bedrijfsfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een bedrijfsfeest. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event bij Bocholt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...