Bedrijfsfeest Bree

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Bree

Als u een bedrijfsfeest wilt houden in de mooie omgeving van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in onder meer events zoals bedrijfsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw bedrijfsfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Bree, een enthousiast team dat alles doet om uw bedrijfsfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bedrijfsfeest in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Bree en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn aspecten voor succesvolle bedrijfsfeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Bree en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bedrijfsfeest in stijl bij Bree

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het realiseren van een bedrijfsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Bree en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

Het volmaakte bedrijfsfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische bedrijfsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een bedrijfsfeest. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event bij Bree! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...