Bedrijfsfeest Eindhoven

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Eindhoven

Als u een bedrijfsfeest wilt geven in de omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals bedrijfsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw bedrijfsfeest een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Eindhoven, een enthousiast team dat alles doet om uw bedrijfsfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een bedrijfsfeest in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Eindhoven en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle bedrijfsfeesten. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons gezellige hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bedrijfsfeest in stijl bij Eindhoven

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het welslagen van een bedrijfsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Eindhoven en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

De ideale bedrijfsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bedrijfsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een bedrijfsfeest. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk evenement bij Eindhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...