Bedrijfsfeest Genk

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bedrijfsfeest bij Genk

Als u een bedrijfsfeest wilt houden in de omgeving van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Met een expertise in evenementen zoals bedrijfsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw bedrijfsfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale ligging omgeven door groen en natuur bij Genk, een enthousiast team dat alles voorziet om uw bedrijfsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een bedrijfsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een bedrijfsfeest in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Genk en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitzicht op het omliggende groen, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle bedrijfsfeesten. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Genk en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een bedrijfsfeest in stijl bij Genk

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een bedrijfsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Genk en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de beste hapjes en drankjes voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

De perfecte bedrijfsfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bedrijfsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een bedrijfsfeest. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event in de buurt van Genk! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...