Bedrijfsfeest Hasselt

Fantastisch Bedrijfsfeest bij Hasselt

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bedrijfsfeest bij Hasselt

Als u een bedrijfsfeest wilt geven in de omgeving van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op events zoals bedrijfsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw bedrijfsfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie locatie omgeven door groen en natuur bij Hasselt, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw bedrijfsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een bedrijfsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bedrijfsfeest in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Hasselt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn ingrediënten voor succesvolle bedrijfsfeesten. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bedrijfsfeest in stijl bij Hasselt

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een bedrijfsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Hasselt en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

Het beste bedrijfsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige bedrijfsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een bedrijfsfeest. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event in de buurt van Hasselt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...