Bedrijfsfeest Houthalen-Helchteren

Prachtig Bedrijfsfeest nabij Houthalen-Helchteren

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Houthalen-Helchteren

Als u een bedrijfsfeest wilt organiseren in de buurt van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op evenementen zoals bedrijfsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw bedrijfsfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende ligging omgeven door groen en natuur bij Houthalen-Helchteren, een superenthousiast team dat alles doet om uw bedrijfsfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bedrijfsfeest in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn ingrediënten voor succesvolle bedrijfsfeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een bedrijfsfeest in stijl bij Houthalen-Helchteren

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een bedrijfsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

Het beste bedrijfsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische bedrijfsfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een bedrijfsfeest. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event in de buurt van Houthalen-Helchteren! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...