Bedrijfsfeest Kinrooi

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Kinrooi

Als u een bedrijfsfeest wilt organiseren in de omgeving van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op evenementen zoals bedrijfsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw bedrijfsfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Kinrooi, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw bedrijfsfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een bedrijfsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een bedrijfsfeest in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Kinrooi en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn elementen voor succesvolle bedrijfsfeesten. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bedrijfsfeest in stijl bij Kinrooi

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een bedrijfsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Kinrooi en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

De perfecte bedrijfsfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische bedrijfsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een bedrijfsfeest. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event in de buurt van Kinrooi! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...